Detaylar, Kurgu ve klasik topuklu bot

Wiki Article

Türkiye’bile yahut uluslararası olarak ali bilinirliğe sahip markaların resmi vandözlarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Aşağıdaki tablodan cinsiyetinizi seçtikten sonrasında, bacak uzunluğunuza münasip CM kıymetini seçtiğinizde, tablo size kıç uzunluğunuza ödenek gelen üzeri numaralarını gösterecektir.

Zaman değaksiyonikliği ile bile moda dünyasında da hareketlenme başlar. Tasarımlarda her dönem şıklık ve konfora öncelik verilmesi gerektiğine imanıyor ve sabah akşam katkısızlığınıza örutubet veriyoruz. Kadın bot modellerimiz ile alım şartlarına duraksız verilen kalan ayaklarımızın akıllıca bir şekilde korunmasını yağdırmak ilk hedefimiz.

Topuklu bot, güz ve kış aylarında kadınların kullandığı ayakkabıların başlangıcında gelir. Geniş ürün çeşitliliğine ehil topuklu kadın bot modellerinin şık klasik ve spor ve şık tasarımları vardır.

Aldatmaıcı: "Websitesi" üzerinde "Satıcı" aracılığıyla satışa genişlik edilen mal ve/yahut hizmetleri satın alan çın yahut hukuki kişi "Üye".

Geçtiğimiz yıldan bu yana hangi bot favorilerden inmedi diye sormuş olacaktır olursanız, cevabımız bir bir ürün olacaktır! Lastikli kadın bot modelleri neredeyse herkes aracılığıyla giyildi ve de çok sevildi!

Kot Ceket Kombinleri Kot ceketler, her gardıropta olması gereken zamansız parçalardandır ve gsanlık kullanımda şıklığı ve rahatlığı bir arada sunarlar.

Siz de kıyafetlerinizde seçtiğiniz renklere onat tonlardaki topuklu botlar ile zarafetinizle çekmece kamaştırabilirsiniz.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının beya sunmuş olduğu, alakadar markanın ürünlerine “Salahiyetli Satıcı” rozeti verilir.

Varlık ağırlığını tabana dengeleyecek şekilde tasarlanan ayakkabı dolgu topuk özelliğine sahiptir. Böylece hem rahat bir kullanım olanakı sunar hem bile bedii bir stil kazanmıştırrır.

4.7. "Alıcı"nın "Düzenıcı Üye Profili Sayfası"na erişmek ve "Websitesi" üzerinden temelı davranışlemleri gerçekleştirebilmek muhtevain ihtiyaç duyduğu kullanıcı adı ve şifre bilgisi, "Aldatmaıcı" aracılığıyla oluşturulmakta olup kelime konusu bilgilerin emniyetliği ve gizliliği ağız ağıza "Düzenıcı"nın sorumluluğundadır. "Alıcı", namına ilgilendiren kullanıcı adı ve şifre ile gerçekleştirilen davranışlemlerin kendisi aracılığıyla gerçekleştirilmiş bulunduğunu, bu işçiliklemlerden kaynaklanan sorumluluğunun önceden kendisine ilişik olduğunu; bu şekilde meydana gelen iş ve davranışlemleri kendisinin gerçekleştirmediği yolunda rastgele bir def'i ve/yahut itiraz sonra süremeyeceğini ve/yahut bu def'i yahut itiraza dayanarak bastırıkümlülüklerini yerine getirmekten kaçınmayacağını akseptans, beyan ve taahhüt paha.

taba bot kombinleri FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri aksatalerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına bakarak KARGO BEDAVA.

Muta sahiplerinin (İlgili kişilerin) zatî verilerine ilişik taleplerini Şirketimize hatlı olarak iletmeleri durumunda Şirket bilgi sorumlusu sıfatıyla KVK Kanunu’nun 13.

Türkiye’bile veya uluslararası olarak faik bilinirliğe ehil markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Report this wiki page